Blog

Vacature Medewerker Operationele administratie

Maandag 15 januari 2018,

East Total Logistics B.V. – de logistieke dienstverlener gespecialiseerd in zeevracht, luchtvracht, wegtransport en opslag en distributie – groeit en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van iedereen die bij ons werkt! Naast een goed salaris biedt East Total Logistics B.V. ook voor individuele kwaliteiten en stimuleert bij het verder ontwikkelen daarvan. Wil je deel uitmaken van ons team en vooral meegroeien in ons mooie bedrijf ? Dan maken wij graag kennis met je!

Medewerker Operationele administratie

Startdatum per direct
Parttime 12-20 uur per week
Werk-en denkniveau MBO
Werkervaring 1-5 jaar

De functie
De werkzaamheden van de medewerker Operationele administratie bestaan uit het aanmaken van dossiers, het sturen van transportopdrachten, het inboeken van facturen, het verzorgen van de uitgaande facturatie alsmede het archief- en voorraadbeheer. Tevens neem je actief deel aan werkoverleggen en maandrapportages.

Wie zoeken we?
Ben jij iemand die het erg leuk vindt om te organiseren? Ben je verder communicatief sterk? Maar vooral ook secuur, gedisciplineerd en resultaatgericht? Dan zien we graag jouw sollicitatiebrief tegemoet.

Interesse?
Vertel ons in een sollicitatiebrief waarom jij deze functie graag zou willen en vergeet niet jouw CV mee te sturen. De brief en de e-mail kunnen ter attentie van Tom van Roon worden gemaild naar info@easttotal.com.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tom van Roon middels 010-283 61 01.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht

Bekijk meer blogberichten

We’re Moving!

woensdag 11 december 2019

From December 16th you can find us at Kralingseweg 215, 3062 CE Rotterdam            

Lees meer

We’re Moving!

woensdag 11 december 2019

Vanaf 16 december kunnen jullie ons vinden aan de Kralingseweg 215, 3062 CE in Rotterdam.

Lees meer

Vacature bij East Total

dinsdag 16 oktober 2018

Wij zoeken een: logistiek administratief medewerker/assistent expediteur (32-40 uur per week) Als logistiek administratief medewerker/assistent expediteur binnen ons internationaal opererend bedrijf ben je met een klein team verantwoordelijk voor het logistieke proces. Je ondersteunt hierbij de operationele afdeling. Naast voorraadbeheer, aanmaken en archiveren van dossiers zal er ook ruimte zijn voor het organiseren van transporten […]

Lees meer