diensten

Zeevracht

Zeevracht van East Total logistics, Met ons in zee

East Total Logistics houdt zich sinds 2002 bezig met internationale expeditie en scheepvaart. Ons hoofdkantoor is centraal in het havengebied van Rotterdam.

Jaarlijks bezoeken 30.000 zeeschepen de Rotterdamse haven, de plek waarvandaan East Total Logistics haar zeevracht organiseert. East Total Logistics heeft zich met de divisie Ocean transport gespecialiseerd op de routes van en naar Azië, Midden-Oosten en Amerika. Maar uiteraard verschepen wij uw zending overal ter wereld. Of u nu uit Argentinië importeert of exporteert naar Zuid- Afrika…..er is voor ons geen zee te hoog!

Concepten Zeevracht

East Total Logisticis biedt diverse concepten voor het vervoer over zee. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van Ocean transport zoeken we voor elke opdrachtgever naar een passende oplossing binnen uw budget. Wij begrijpen dat u uw goederen zo spoedig mogelijk wilt ontvangen tegen een acceptabel tarief. Vergelijk het met reizen met de trein. U kunt met de stoptrein reizen; dat duurt iets langer, maar is goedkoper. Of u gaat met de hoge snelheidslijn naar uw bestemming. De reistijd is dan vele malen korter, maar het kaartje duurder.
Een langzamere transit bij zeevracht is vaak een goedkopere oplossing. Maar transport over zee biedt ook snellere oplossingen. Onze adviseurs kunnen u helpen bij de juiste planning en kosten.

Global Carriers

Bij ieder transport past een andere oplossing. Daarom heeft East Total Logistics contracten met alle global carriers. Op deze manier kunnen we de juiste keuze maken voor uw zending. We snappen ook dat u zicht wilt houden op het transport. Om te zien waar uw lading is, maken we gebruik van de track and trace van de global carriers. Onze mensen houden alle zendingen dagelijks in de gaten zodat we tijdig kunnen ingrijpen als er problemen dreigen. Uw zending is onze zorg.

Als de zending in de haven aankomt, wilt u er zo spoedig mogelijk over beschikken. East Total Logistics heeft een AEO status, waardoor wij een voordeel bij de douanevrijgave hebben. Dat levert u tijdwinst op en hierdoor kunnen we uw lading zo snel mogelijk bij u leveren.

Wij maken gebruik van onze eigen Bills of Lading welke wereldwijd verzekerd zijn.

East Total Logistics is lid van de expediteursorganisatie FENEX (Nederlandse expediteurs vereniging) waarmee wij aantonen een financieel betrouwbare expediteur te zijn. Al uw zendingen zijn hierdoor gegarandeerd door het garantiefonds. Meer informatie hierover vindt u op de site van de FENEX (www.fenex.nl).

Wilt u meer informatie over onze werkwijze op het gebied van Ocean transport? Neem dan contact met ons op. We zoeken graag de juiste oplossing voor uw zeevracht waar ook ter wereld.