diensten

Luchtvracht

Uw zending via luchtvracht van East Total

Wilt u snel beschikken over uw zending? Dan is luchtvracht de oplossing. Snelheid is het kenmerk van deze modaliteit. Onze afdeling airfreight kan vanaf iedere luchthaven in de wereld uw zending versturen.

Wereldwijd netwerk via luchtvracht

East Total Logisitics heeft een wereldwijd netwerk. In de zes werelddelen werken we op het gebied van luchtvracht samen met vaste lokale partners. Ze kennen de markt, weten wat er nodig is en ze kunnen de lokale douane-afhandeling verzorgen.
East Total Logistics biedt een breed scala diensten aan voor nationale en internationale opdrachtgevers op een van de meest geavanceerde luchthavens van de wereld, Schiphol Airport in Amsterdam.
Met dagelijkse directe vluchten van en naar alle belangrijke bestemmingen in de wereld is Amsterdam Airport uitgegroeid tot een van de belangrijkste Europese hubs voor de internationale commerciële luchtvaartmaatschappijen en cargocarriers.

Luchtvracht vs Zeevracht

Het meest in het oog springende verschil tussen luchtvracht en zeevracht is natuurlijk de snelheid. Door de lucht is altijd sneller dan over zee. Bovendien heeft luchtvracht meer opties als het gaat om verzending. Er zijn immers meer luchthavens dan havens.
Tegenover de voordelen staan de kosten. Luchtvracht is kostbaarder dan zeevracht. Daarom bieden wij onze opdrachtgevers een consolidatie service aan. Dat betekent dat we een combinatie van verschillende zendingen met dezelfde bestemming tegen een verlaagd tarief kunnen versturen. Via onze lokale partners worden de zending naar de eindbestemming verzonden.
East Total Logistics biedt totaalconcepten voor luchtvracht vanaf 70 kg.

Gecombineerde sea-air oplossingen kunnen wij u uiteraard ook bieden, deze vorm van transport gaat een steeds belangrijkere optie worden in de huidige logistieke keten.