Neem contact op

East Total Logistics - Uw logistieke partner

Over East Total Logistics

East Total Logistics BV is uw logistieke AEO dienstverlener. Voor elk transport en waar ook ter wereld. Over water, door de lucht of over de weg. Wij zorgen vanuit Rotterdam dat uw zending aankomt waar het moet tegen concurrerende tarieven. East Total Logistics zorgt voor betrouwbare en innovatieve logistieke diensten en oplossingen.

Logistieke totaaloplossing

East Total Logistics biedt een logistieke totaaloplossing. Opslag (in entrepot), douane afhandeling, verzekeringen, ketenlogistiek, crosstrades en voorfinanciering. Wij denken met u mee. Ons douane-entrepot in Rotterdam heeft flexibele openingstijden wat in de huidige 24-uurs economie een zeer belangrijke rol kan spelen in de keuze van uw afnemer van uw goederen.

Op Schiphol en in Antwerpen werken we met sterke lokale partners. Door deze joint ventures bieden wij binnen de Benelux een 24-uurs service aan. Wekelijks bieden wij vertrek naar ruim 150 landen buiten Europa via onze consolidatiediensten.

Wij zijn lid van 2 wereldwijde netwerken waardoor wij in (bijna) ieder land in de wereld een solide vaste partner hebben.

Wij begrijpen ook dat u geïnformeerd wilt blijven over uw zending. Daarom ontvangen wij dagelijks statusrapporten van onze partners. Op die manier kunnen we inspelen op eventuele vertragingen of wijzigingen doorvoeren in de douane status. Wij zorgen ervoor dat uw lading aankomt op de plaats van bestemming.

Duurzaam

East Total Logistics BV denkt ook aan duurzaamheid. In onze transporten kijken we naar oplossingen die bijdragen aan een beter milieu. Daarbij zijn we wel afhankelijk van de tijd die we hebben voor het transport. Want uiteindelijk begint iedere logistieke uitdaging met uw wensen. We leggen u graag de mogelijkheden uit van zeevracht, luchtvracht of wegtransport zodat u zelf de ideale keuze kan maken uw zending.

Welkom aan boord!

Stel een vraag